Vis jeres støtte til befolkningen i Myanmar

Siden den 1. februar, hvor militærkuppet fandt sted, er der blevet slået hårdt ned på borgere og organisationer, der vil holde fast i grundlæggende demokratiske rettigheder. Læs mere om situationen i Myanmar her

Kirkerne spiller en vigtig og aktiv rolle som dem, der bringer håb, styrke og trøst. Som kirkesamfund i Danmark vil vi også vise vores sympati, og vise, at vi ser det, der sker. Vi står i solidaritet med kirkerne og befolkningen i Myanmar.

Du inviteres hermed til at gå med i Mayday Myanmar - en tværkirkelig fredsvandring, hvor vi går for fred, tænder lys og beder for Myanmars hårdtprøvede befolkning.

Vandringen finder sted lørdag d. 22. maj kl. 14-17 i København

Vi håber, I vil bakke op om arrangementet og sprede budskabet i jeres netværk. I kan hente plakater og flyers for vandringen her. Tilmeld jer gerne dette Facebookevent, hvor I også kan holde jer opdateret på vandringen, se detaljeret rute, osv. 

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i vandringen, men gerne vil vise jeres støtte til de trængte kirker i Myanmar, kan I sende et beløb på mobilepay til 507725 eller send 100 kr. ved at sms’e FRED til 1245. Pengene går til kirkernes vigtige indsats i Myanmar og er med til at sprede håb og tro i et trængt land.

Program for vandringen den 22. maj

Kl. 14.00
Vi begynder vandringen fra Fælledparken ved Tårnlegepladsen. Undervejs går vi forbi Sakramentskirken (katolsk kirke), Kristuskirken (baptistkirke) og Københavns Domkirke (folkekirke).

Kl. 15.45
Vi slutter vandringen på Rådhuspladsen med taler fra bl.a. Peter Fischer-Møller, musik ved bl.a. Silas Bjerregaard, hilsner fra Myanmar, lystænding og fælles bøn.
(Vi følger naturligvis myndighedernes aktuelle anbefalinger vedr. Covid-19).

BaptistKirken, Caritas Danmark, Danmission og Chin Christian Association Denmark står i fællesskab bag arrangementet. Alle fire danske organisationer samarbejder med lokale kirker og organisationer i Myanmar.

Sikkerhed ift. corona:
Der vil blive uddelt mundbind, være håndsprit til rådighed og alle deltagere bedes holde én meters afstand. Derudover opfordrer vi alle til at blive testet inden arrangementet, så vi mindsker risikoen for smitte mest muligt.

Categories:

Comments are closed