Foto: Stefan Vase/KLF, Kirker & Medier

Foto: Stefan Vase/KLF, Kirker & Medier

Christoffer Emil Bruun, trosredaktør på DR og journalist på programmet Tidsånd på P1 prædiker ved dette års økumeniske Folkemøde-gudstjeneste.

Gudstjenesten afholdes i Allinge Kirke søndag den 20. juni 2021 kl. 10:30

Ved gudstjenesten deltager præster fra en bred vifte af kirkesamfund. Desuden medvirker det gregorianske kor fra Den katolske Kirke og det burmesiske lovsangsband fra Baptistkirken Bornholm.

Christoffer Emil Bruun interviewer i programmet Tidsånd på P1 uge efter uge mennesker med forskellig tro, hvoraf mange fungerer som prædikanter i deres trossamfund. Denne søndag er det ham selv, der skal stå på prædikestolen. Temaet for gudstjenesten er ’Frygt ikke’. ”Jeg er meget glad for at skulle prædike ved gudstjenesten i forlængelse af dette års Folkemøde og har allerede nogle ideer til, hvordan jeg kan gribe det an. Jeg glæder mig!” siger Christoffer Emil Bruun om invitationen til at prædike.

Det er en tradition, at kirkerne går sammen om at holde gudstjeneste i Allinge Kirke i forlængelse af Folkemødet. Sådan har det været alle årene. Det er også en tradition, at invitere en gæsteprædikant. Tidligere har bl.a. Bertel Haarder (V), Daniel Toft Jakobsen (S), Margrethe Auken (SF) og Marianne Jelved (RV) og Jann Sjursen været med som gæsteprædikanter.

Vi følger naturligvis de gældende restriktioner for gudstjenester. Der er ikke fælles salmesang. Salmerne vil i stedet blive sunget af koret.

Arrangører:
Danske Kirkers Råd, Folkekirken, Den katolske Kirke, Baptistkirken Bornholm, Frelsens Hær mfl. i samarbejde med Allinge Kirke og Himmel og Jord - det økumeniske samarbejde på Folkemødet.

For yderligere information:

Generalsekretær Mads Christoffersen, Danske Kirkers Råd: 26 70 02 46

Præst i Baptistkirken på Bornholm Lone Møller-Hansen: 23 47 40 15

Categories:

Comments are closed