Økumeniske kirkevandringer er en gammel tradition i Danmark. Mennesker går sammen, bliver klogere på hinanden og kommer hinanden ved. I Danske Kirkers Råd vil vi gerne lære mere om, hvad der finder sted af kirkevandringer rundt omkring i landet, så vi kan lære af alle de gode historier. Forhåbentlig kan det både gøre os klogere på gode, lokale initiativer og desuden være med til at inspirere andre til at komme i gang med at lave kirkevandringer. 

Vi håber derfor, at du vil bruge ca. 5 minutter på at svare på nogle spørgsmål om jeres erfaringer med kirkevandringer. 

Kirkevandringerne kan være meget forskellige. Kender du f.eks. til vandringer, hvor man holder en samlet gudstjeneste/liturgi med et forløb fra kirke til kirke, eller hvor man besøger forskellige diakonale organisationer/initiativer i lokalområdet, pilgrimsvandringer fra kirke til kirke, eller påske- og pinsevandringer for skoler eller konfirmander, hvor de bliver klogere på de forskellige kirkelige traditioner,  vil vi også meget gerne høre om dem.

Spørgeskemaet finder du her: https://da.surveymonkey.com/r/VQ3GLMD

Tak, om I sender spørgeskemaet videre til de lokale kirker/organisationer, I ved, er engagerede i økumeniske kirkevandringer.

For undersøgelsen står Danske Kirkers Råds arbejdsgruppe Økumenisk dialog og dannelse.

På forhånd tak jeres hjælp!

Categories:

Comments are closed