Den 8. oktober inviterer Grøn Kirke til konference med temaet “Klima og social retfærdighed”. Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen.

Vi er meget begejstrede over at kunne fortælle, at hovedtaler på konferencen er Biskop Thomas fra den koptisk-ortodokse kirke i Egypten. Konferencen foregår i Haslev kirke på Sjælland og byder på en blanding af oplæg til inspiration, refleksion samt workshops med med et fokus på klimahandling.

Program
Det endelige program vil blive tilgængeligt på Grøn Kirkes hjemmeside, når det er endeligt på plads.

Om Biskop Thomas
Biskop Thomas har bl.a. grundlagt retrætestedet Anafora i ørkenen mellem Kairo og Alexandria. På Anafora er visionen at løfte mennesket op, hvilket de f.eks. gør ved at uddanne lokale i økologisk landbrug, og ved at de tilbyder et frirum fra byens larmende hverdag. Den ortodokse tradition og arbejdet på Anafora giver mange spændende perspektiver på sammenhængen mellem omsorg for vores medmennesker og omsorg for skaberværket – både på et teologisk og praktisk plan. Biskop Thomas var også gæst på Himmelske Dage på Heden i 2019. Læs mere om besøget her.

Deltagelse og tilmelding
Til konferencen håber vi at se repræsentanter fra grønne kirker i hele landet samt øvrige med interesse for kirkens grønne arbejde og social retfærdighed. Både præster, menighedsrådsmedlemmer, kirkelige organisationer og lægfolk er inviteret.
Bemærk, at partnerskabskirker allerede er sikret gratis deltagelse for op til to deltagere. Læs mere om, hvordan I kan blive partnere her. Information om pris samt hvordan man kan tilmelde sig kommer senere.

Vi glæder os til at ser jer d. 8 oktober, og vi sørger for, at I løbende kan finde flere oplysninger om konferencen på Grøn Kirkes hjemmeside - her.

Categories:

Comments are closed