Danske Kirkers Råd er med på årets Folkemødet. Det bliver dog meget anderledes end normalt, hvor vi vil afholde fysiske såvel som online arrangementer. Du kan finde en samlet oversigt her

Lørdag d. 19. juni kl. 17-18 på scene 6 arrangerer Danske Kirkers Råd, Frikirkenet, Den katolske Kirke og Samvirkende Menighedsplejer samtalen:
Har vi glemt ånden i kampen mod Corona?

Book billet her: https://place2book.com/da/sw2/sales/b0rpolygca

Folkesundheden har været hovedfokus i kampen mod Corona for at undgår smittespredning. Til den kamp har vi rustet os med mundbind, håndsprit og afstand, fordi folkesundhed bliver reduceret til dette ene: At undgå at blive smittet med Corona. Men har vi undervurderet behovet for at se hinanden i øjnene, røre hinanden og være sammen – også selv om vi er særligt udsatte?

Har vi været for ensidige i vores kamp mod Corona og hvad bliver de langsigtede konsekvenser? Bliver vi for indskrænkede? Er der en bagside af ’de sociale bobler’? Bliver vi for meget ’os selv nok’ både i forhold til vores næste, de sociale relationer, i forhold til dem fra den anden side af kommune- eller landegrænsen? Hvilke risici er vi klar til at løbe for at sikre et åbent samfund? Hvad har vi lært til den næste krise? Vær med og hør, hvordan 5 spændende kapaciteter forholder sig til coronakrisens spørgsmål og dilemmaer.

Foreløbige navne:

-Lene Tanggaard, rektor for Designskolen i Kolding og professor i pædagogisk psykologi
- Provst Johannes Gregers Jensen
- Chris Borup Preuss, formand for DUF
- Frederik Vad Nielsen, formand DSU
- Mickey Gjerris, bioetiker, Københavns Universitet

Ordstyrer: Christoffer Emil Bruun, Tidsånd på P1.

Arrangører: Danske Kirkers Råd, Frikirkenet, Den katolske Kirke og Samvirkende Menighedsplejer.

For yderligere information: Generalsekretær i Danske Kirkers Råd Mads Christoffersen mc@danskekirkersraad.dk eller 26 70 02 46

Categories:

Comments are closed