Foto: Skærmprint fra Alpha Ungdomsserien af værterne Ben Woodman og Jason Ballard. Copyright Alpha International.

Foto: Skærmprint fra Alpha Ungdomsserien af værterne Ben Woodman og Jason Ballard. Copyright Alpha International.

Alpha Danmark har netop lanceret en ny filmserie, som er designet til unge i dag. Den tager - med humor - fat på de tidløse spørgsmål om liv, tro og Gud.

Alpha Ungdomsserien består af 13 episoder, som er optaget i Vancouver, London, Paris, Rom, Israel og flere andre steder.

”Vi er meget begejstrede for at have fået dette materiale gjort tilgængeligt for danske unge. Mange unge mangler et sted at tale om livets store spørgsmål i en åben dialog, hvor der er plads til deres tanker og overvejelser. Og det sted kan for mange af os være vanskeligt af facilitere. Alpha Ungdomsserien er et rigtig godt værktøj til at hjælpe unge til at overveje spørgsmål om tro på en respektfuld og tryg måde,” siger landsleder i Alpha Danmark, Karsten Bach.

Alpha Filmserien er fuld af personlige historier, konkrete eksempler, spørgsmål og diskussionsemner. De er fordelt ud over den enkelte episode for nemmere at engagere unge og hjælpe dem til at reflektere over, hvordan emnerne relaterer sig til deres egne liv og til at diskutere med deres jævnaldrende og ledere.

Kan bruges i ungdomsarbejde

Filmserien kan bruges som supplement til konfirmandforløb for at facilitere samtaler og de personlige refleksioner, ligesom den er anvendelig i teenage- og ungdomsarbejde, hvor den opmuntrer til åben dialog om kristendommens grundelementer.

Filmserien har engelsk tale og danske undertekster. Ved bibelhenvisninger bruges Bibelen 2020 for at gøre det så tilgængeligt som muligt for unge.

Læs mere og se 1. episode på danmark.alpha.org/alphaforunge

Alpha Danmark

Alpha Danmark er den danske del af Alpha, som blev etableret i kirken Holy Trinity Brompton i London i 1977. Alpha er et forløb om grundelementerne i kristendommen, som består af oplæg og åbne samtaler, hvor der er plads til alles tanker og holdninger. Læs mere på www.alphadanmark.dk og www.alpha.org

Kontakt

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte landsleder Karsten Bach på 3020 9900 eller kb@alphadanmark.dk

Alle billeder er skærmprint fra Alpha Ungdomsserien. 
Copyright Alpha International.

Categories:

Comments are closed