Lørdag d. 30. september vil unge fra hele Europa og forskellige kristne traditioner samles på Peterspladsen i Rom til bøn og Taizé-sang. Pave Frans har selv inviteret til dette event på Peterspladsen, hvor han også vil deltage, Dette bliver kulminationen på en weekend med kirkebesøg, workshop, gudstjeneste og samtale. Arrangementet hedder Together 2023, og i løbet af en weekend vil deltagerne følges et stykke af vejen imod større enhed. Gå på opdagelse i programmet her

Hvis du er interesseret i at deltage, så vil vi meget gerne høre fra dig. Danske Kirkers Råd arrangerer ikke en egentlig tur, men vi vil gerne hjælpe med at facilitere kontakt mellem danske deltagere. Det gør vi bl.a. med et online møde d. 13. juni kl. 16. Hvis du vil med på dette online møde, så send en mail til Mads Christoffersen på mc@danskekirkersraad.dk seneste 1. juni.

Læs mere om tilmelding og frister på Together 2023’s hjemmeside.  

Overnatning 
Unge mellem 18 og 35 vil blive indlogeret hos lokale.
Er du ældre end 35 skal du selv arrangere overnatning. 

Pris
Hver deltager forventes at betale 10€ (ca. 75) til Together. Herudover skal du selv betale for transport (og overnatning, hvis du er ældre end 35). Du kan søge Danske Kirkers Råd om økonomisk støtte på op til 1.000 kr. Pga. begrænsede ressourcer vil unge under 35 blive prioriteret. 

Categories:

Tags:

Comments are closed