Sitemap
  addthis-area

   

  Ny generalsekretær

  Pastor Mads Christoffersen er ansat som ny generalsekretær for Danske Kirkers Råd fra 1.1.2008. Mads Christoffersen er 31 år, cand.theol. fra Københavns Universitet med en Master i Afrikastudier.

  Økumenisk erfaring
  Mads Christoffersen er ordineret præst i Folkekirken og varetager p.t. et tre måneders vikariat som børne- og ungdomspræst i Brorsons kirke på Nørrebro i København. Mads Christoffersen har gennem en årrække engageret sig i forholdet mellem økumenisk teologi og samfundsforhold, særligt i Afrika. Han har tidligere været ansat i Folkekirkens Nødhjælp og Det økumeniske Fællesråd og frivilligt engageret i Økumenisk Ungdom. Mads Christoffersen tiltræder stillingen som generalsekretær umiddelbart efter sit vikariat den 1.1.2008.

  Et drømmejob  
  Mads Christoffersen glæder sig til sit nye arbejde, som han kalder et drømmejob. ”Min vision for Danske Kirkers Råd er, at det skal være et forum for udveksling af teologiske standpunkter og praktiske erfaringer. Gennem dialog på tværs af kirkeskel skal den økumeniske indsats styrkes.  Jeg glæder mig meget til at være med i arbejdet med at styrke og facilitere det vigtige økumeniske arbejde Danske Kirkers Råd udfører,” siger han.

  Mads Christoffersen er gift med pastor Linda Friis Christoffersen og de har sammen to børn.

  Mads Christoffersen kan træffes på tlf. 30238673 eller e-mail: mads(at)brorsons.dk

  Du kan høre Erling Tiedemanns interview med Mads Christoffersen her.